3oua, 4 linguri zahăr, 4 linguri ulei, 5 linguri lapte, esență vanilie, 1/2 linguriță amoniac stins în oțet, făină cât cuprinde.Crema;:50g unt, 3 linguri zahăr, 2 liguri cacaua, esenta rom și nucă.Ouăle le mixam cu un praf de sare,zahărul,uleiul,laptele și amoniacul stins.La sfârșit se adaugă făină . Compozitia nu trebuie sa fie tare s-o putem turna cu o lingură în presă de copt.Le putem srevi ca atare sau unite între ele cu cremă.Pt cremă,untul topit se mixează cu zahărul , cacaua,romul și nuca pisată.Va doresc poftă bun!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.